POE Dome IP Kamera Longse 4MP 2.8mm 25m IR SD Card slot + Mic CMSEFG400

279.00 KM

Šifra: CMSEFG400

Ovaj model kamere dolazi u metalnom kućištu sa objektivom 2.8mm i rezolucijom 4MP 4K. Širokim objektivom od 2.8mm i ista će pokriti širok dio prostora sa jasnom i kvalitetnom slikom ili videom. Noćni IR domet 25m. Posjeduje integrirani mikrofon i utor za MicroSD karticu.

Sa kompresijom H.265+ kamera će uštedjeti mjesto na vašem hard disku ili kartici, a da potom ne gubi na kvalitetu snimka.

Istu je jednostavno povezati na vaš ruter i putem Bitvision aplikacije kameru pratiti putem interneta. Isto tako može se podesiti da prilikom uočenja kretanja kamera šalje sliku na vaš mobitel i o istom Vas obavjesti.

IP65 Standardom ista je vodootporna i zaštićena od ulaza prašine. Ovaj tip namjenjen je za unutrašnju montažu.

Prednost IP POE Kamera je ta što je dovoljan jedan UTP Kabal (preporuka Cat6), a kroz isti kamera dobije napajanje i video signal. U koliko kamera radi zasebno može se spojiti direktno na Adapter 12V 1 ili 2A.

Garancija 24 mjeseca (U slučaju kvara u uslovima garancije uređaj se ne popravlja, nego isključivo mijenja za novi uređaj istih ili boljih karekteristika). Kod ugradnje bitno je obratiti pažnju da isto odradi ovlaštena ili stručna osoba.

Za tehnički list o proizvodu kliknite OVDJE

Dodatne informacije

VRSTA KAMERE

TIP KAMERE

REZOLUCIJA

Dobrodošli u naš web Shop

POE Dome IP Kamera Longse 4MP 2.8mm 25m IR SD Card slot + Mic CMSEFG400

279.00 KM

Dodaj u korpu