Pametni sat Eger Fit F10-Pink gold

96.00 KM

Sportskim dizajnom i ujedno elegantnim izgledom F10 je sat koji će vašoj kolekciji pametnih satova dati dašak svježine vremena. Pored toga što se vrlo jednostavno kopča, sat je i izuzetno lagan za nošenje sa samo 50 grama. Njegova sposobnost očitanja vašeg krvnog pritiska, kisika u krvi i podsjetnika za aktivnost su neke od prednosti koje ovaj sat posjeduje. Ono što će vas zaintrigirati kod ovog sata jeste sposobnost upravljanja fotografijom, odnosno u bilo kojem trenutku možete napraviti sliku koju želite samo protresite sat i slika će biti prikazana na vašem uređaju. Njegova jednostavnost i inovativnost je ono što ga čini drugačijim.
PARAMETRI ZDRAVLJA

Otkucaj srca
Otkucaj srca možete mjeriti u bilo kojem trenutku uz pomoć moćnog F10 koji prati vaše stanje srca.

Funkcija mjerenja krvnog pritiska
Senzor novog izgleda koji duboko svijetli u infracrvenim led diodama koje prodiru u krvne žile u vašem zglobu, a fotodiode mjere količinu svjetlosti koja se odbija. Ti napredni algoritmi izračunavaju boju vaše krvi što pokazuje na prisutnu količinu kiseonika u krvi. Vrlo lahko se mjeri gdje nakon toga dobijate rezultate koji će biti prikazani na vašem satu i aplikaciji.

Mjerenje kisika u krvi
Uz F10 možete izmjeriti vaš kisik u krvi i prikazati rezultate mjerenja.

Funkcija mirovanja
Sat može bilježiti i prikazati vaše ukupno vrijeme spavanja i kvalitet sna, kao i dužinu dubokog ili laganog sna, od 22 do 08 sati.

Tjelesna temperatura
Tjelesna temperatura vašeg tijela se može izmjeriti vrlo lahko uz vaš F10 pametni sat.
Termometar na zapešću, praćenje tjelesne temperature

PARAMETRI SPORTA

Brojanje koraka
Uđite u izbornik za brojanje koraka kako bi vam pametni sat prikazao ukupan broj koraka, vrijeme trajanja aktivnosi, utrošenih kalorija i udaljenosti u danu.

Sportski način rada
Kada kliknite na funkciju sportskog načina rada, a tu su trčanje, biciklizam, badminton, nogomet i drugi sportski načini u svakom modusu budite sigurni da će svaki pokret biti zabilježen zahvaljujući vašem F10 pametnom satu. Sat bilježi vrijeme vježbanja i utrošene kalorije.

Funkcija štoperice
Kliknite za ulazak u funkciju štoperice za početak, zaustavljanje ili završetak operacije. Ukoliko se bavite nekim sportskim aktivnostima i brojanju vježbi ili ipak birate štopericu za vaše kulinarske radnje, rado će vam poslužili.

Pozivi IP67
Ukoliko želite uputiti poziv unesite broj u birač i pritisnite ikonu za poziv. Za par sekundi vaš sat će ostvariti poziv sa osobom koju ste pozvali.

Kontakti
Vaši kontakti mogu biti prisutni na vašem pametnom satu tako što ćete sinkronizovati kontakte u aplikaciji kako bi vam biranje drage osobe bilo pri ruci.

Vrijeme na satu
Povezivanjem sata sa aplikacijom, vrijeme se automatski prebacuje sa uređaja na sat.

Odaberite pozadinu
Ukoliko želite odabrati pozadinu na stranici uređaja i uspješno učitati pozadinu koja se sinkronizuje i prikazuje na vašoj početnoj strani sata, potrebno je odabrati pozadinu na vašem uređaju kako bi se pozadina učitala na vašem satu. Kako vaš dan ne bi izgledao uvijek isti, F10 nudi mnogo pozadina koje možete mijenjati svaki dan u skladu sa vašim raspoloženjem.

Igrajte igrice
Ukoliko imate slobodno vrijeme popunite ga igrajući zabavne igre koje vam ovaj sat nudi.

Razgovarajte sa svojim telefonom
Pričajte sa svojom siri. Inteligentni glasovni asistent može se kontrolisati putem sata.

Ekran
Ultra beskonačni prikaz vizualnog efekta. Novi 1.75 inčni IPS ekran visoke rezolucije daje zasićenost boja do 80% i čini sliku jasnijom i živopisnijom.

Snimite fotografiju
Za snimanje fotografija kliknite ili protresite vaš sat i automatski će se prikazati slika na vašem uređaju koju ste izradili.

Funkcija podešavanja
Sat nudi opciju izgleda brojčanika, pronalaženje vašeg mobilnog telefona, APP QR kod, postavke svjetline, podešavanje glasnoće, postavke vibracije, te vraćanje na tvorničke postavke.

Podsjetnik na poruku
Otvorite podsjetnik na aplikaciji. Kada na telefonu postoje poruke kao što su chat poruke, poziv i SMS, na satu će se pojaviti odgovarajući upit. Na aplikaciji možete odabrati najčešće korištene ikone na telefonu kako bi bili obaviješteni o svakoj poruci, obavještenju ili pozivu koji dobijete i svaka od njih će se prikazati na vašem F10 pametnom satu.

Vodootporan
Uz IP67 zaštitu vaš sat možete nositi i kada je kiša, uz svakodnevno pranje ruku nema potrebe skidati sat, tako da može zadovoljiti sve vaše dnevne potrebe vodootpornog nošenja bez izvrsnog trošenja

KAKO SE SPOJITI?
Kako biste spojili pametni sat sa vašim telefonom, potebno je skenirati QR kod sa ekrana vašeg sata kako biste skinuli aplikaciju. QR kod vas vodi na aplikaciju M2Wear i uz par klikova ste povezani sa vašim satom.

Dobrodošli u naš web Shop

Pametni sat Eger Fit F10-Pink gold

Pametni sat Eger Fit F10-Pink gold

96.00 KM

Dodaj u korpu