IP Kamera Dome 2MP 2.8mm 25m IR POE + Mic + SD Slot CMSDFG200

199.00 KM

Model: CMSDFG200

Ovaj model kamere dolazi u plastično / metalnom kućištu sa objektivom 2.8mm i rezolucijom 2MP@30fps. Širokim objektivom od 2.8mm i ista će pokriti širok dio prostora sa jasnom i kvalitetnom slikom ili videom. Noćni IR domet 25m. Koristi externi POE.

Posjeduje integrirani mikrofon i utor za Micro SD karticu do 512GB, tako da ista može raditi sama za sebe ne ovisno o snimaču, a da pritom sprema video zapise na svoju internu karticu. (Kartica nije uključena u cijenu)!

Pametna analitika od 30 sličica u sekundi: detekcija upada/prelaska crte/lutanja/okupljanja ljudi (temeljeno na detekciji ljudskog oblika); Detekcija vozila

Sa kompresijom H.265 ili H.265+ kamera će uštedjeti mjesto na vašem hard disku ili SD kartici, a da potom ne gubi na kvalitetu snimka.

Istu je jednostavno povezati na vaš ruter i putem Bitvision aplikacije kameru pratiti putem interneta. Isto tako može se podesiti da prilikom uočenja kretanja kamera šalje sliku na vaš mobitel i o istom Vas obavjesti.

IP67 Standardom ista je vodootporna i zaštićena od ulaza prašine. Ovaj tip namjenjen je i za vanjsku i unutrašnju montažu.

Prednost IP POE Kamera je ta što je dovoljan jedan UTP Kabal (preporuka Cat6), a kroz isti kamera dobije napajanje i video signal. U koliko kamera radi zasebno može se spojiti direktno na Adapter 12V 1 ili 2A.

Garancija 24 mjeseca (U slučaju kvara u uslovima garancije uređaj se ne popravlja, nego isključivo mijenja za novi uređaj istih ili boljih karekteristika). Kod ugradnje bitno je obratiti pažnju da isto odradi ovlaštena ili stručna osoba.

Dodatne informacije

VRSTA KAMERE

IP

TIP KAMERE

DOME

REZOLUCIJA

2MP

Dobrodošli u naš web Shop

IP Kamera Dome 2MP 2.8mm 25m IR POE + Mic + SD Slot CMSDFG200

199.00 KM

Dodaj u korpu
Pozovi nas