MS Energy električni romobil m10

779.00 KM820.00 KM (-5%)

Kategorija:

MS ENERGY električni romobil m10

Električni romobil je praktično prijevozno sredstvo za gradsku gužvu! Lagan i sklopiv mehanizam pruža mobilnost i jednostavnu upotrebu.

 

Kada vožnja nije potrebna, preklopite romobil i ponesite ga sa sobom! Lagana konstrukcija, lakoća upotrebe i domet vožnje 28 km, čini ga idealnim za svakodnevno obavljanje poslova u gradskom središtu!

 

Zračni točkovi 8,5″, zadnji amortizer i efikasna disk kočnica, čine vožnju ugodnom bez potrebe čestog zaustavljanja na neravninama i preprekama koje su uobičajene na gradskim cestama. MS Energy m10 električni romobil opremljen je i sistemom za regenerativno punjenje. Aktivira se prilikom koščenja prednjom kočnicom i tada vraća energiju u bateriju čime se ona puni. Lagani preklopni mehanizam cijeli romobil čine laganim za sklapanje i nošenje.

 

LCD zaslon nudi sve potrebne informacije vezane uz stanje baterije, brzinu i ostale podatke o vožnji, a dodatne informacije i postavke možete dobiti aktivacijom aplikacije na vašem pametnom telefonu. Aplikacija je dostupna za iOS i Android telefone.

 

Kers regenerativno punjenje

Romobil posjeduje i električnu prednju kočnicu koja prilikom kočenja vraća energiju u bateriju čim se ona puni. Domet s jednim punjenjem do 28 km.

Sklopivi aluminijski okvir

Pruža sigurnost i praktičnu upotrebu.

Prednja električna kočnica

Specifikacija:

Veličina točka 8,5″ točkovi na napuhavanje
Vrsta okvira Aluminijski
Boja Crno-sivi
Motor 350W, prednji motor bez četkica
Brzina Ograničenje do 25 km/h
Baterija  Lithium 36V, 7,5 Ah
Vrijeme punjenja 5-6 h
Domet Do 28 km
Kočnice Prednja e-kočnica, te zadnja mehanička disk kočnica
Maksimalno opterećenje 120 kg
Dodatne opcije Mogućnost sklapanja
Težina 12,6 kg
Display LCD
Svjetlo Prednje i zadnje LED svjetlo kao i kočiono LED svjetlo
Dimenzije 1130 x 550 x 1150 mm / sklopljeno 490 mm
Max. uspon <15°
Aplikacija BT povezivanje s aplikacijom “MS Energy m”

 

Romobil MS Energy m10 koristi aplikaciju MS Energy m koja se putem Buletootha povezuje s Vašim mobilnim uređajem. Aplikacija omogućava uključivanje i isključivanje svijetla, uvid u trenutnu brzinu romobila, promjenu moda brzine kao i zaključavanje romobila. Želite li pratiti ukupno prijeđene kilometre ili samo kilometre koje ste prešli u određenoj vožnji po gradu aplikacija možete i to. Uz navedene funkcije aplikacija prati i trenutnu potrošnju, status baterije kao i temperaturu strujnog kontrolera, trenutnu potrošnju i prikaz greške u sistemu romobila, ukoliko romobil ima neke probleme. Putem aplikacije može se nadograditi i software e-romobila. Aplikaciju MS Energy preuzmite na iOS Store-u ili Google Play Store-u.

 

 

 

 

Dobrodošli u naš web Shop

MS Energy električni romobil m10

779.00 KM820.00 KM (-5%)

Dodaj u korpu
Pozovi nas