Tastatura Krux Comet RGB Outemu Blue KRX0023

89.00 KM

Categories: ,

KRUX Comet RGB Outemu MECHANICAL tipkovnica savršeno je rješenje u slučaju da krijumčarenje misli ravno iz glave u računalo još nije izumljeno. Također će biti korisno kada nedavno kupljeni glasovni asistent trenutno radi, ali ne želite nužno obavijestiti svoje kućanstvo o adresi web stranice na kojoj gledate zanimljive filmove. Ili kada želite artikulirati koliko vam se sviđa vaš prijatelj koji je upravo “stavio” šibicu u CS … također tada će se KRUX Comet tipkovnica pokazati savršenim alatom za pretvaranje emocija u stvarnost, za čiju upotrebu će vaše kućanstvo bit će vam zahvalan.

KRUX Comet RGB je MEHANIČKA tipkovnica. Nakon desetak godina, poznatih kao srednjovjekovno doba duboke membrane, mehanički prekidači ponovno su u salonima! Htjeli ste probati svoj nitro u igri Need for Speed iza ugla ili ste pročitali da se možete brže kretati po karti pomoću bunnyhopa? Nikada niste uspjeli? Zato je došla MECHanik renesansa!

Svaki od 104 prekidača mehaničke tipkovnice KRUX Comet RGB ima zasebnu stazu koja, poput neurita, povezuje tipku izravno s mozgom. Posljedica? Briljantno i naelektrizirano u isto vrijeme! Ova se značajka zove N-Key Rollover i dolazi standardno na tipkovnici KRUX Comet. Možete vidjeti kako se tipke aktiviraju jedna za drugom, čak i ako – naravno uz pomoć suputnika – pritisnete više od 10 njih istovremeno. Možete čak isprobati sve odjednom, ali tada će vam možda trebati više od jednog suputnika… Oni nisu uključeni u paket.

Svaki od prekidača MEHANIČKE TIPKOVNICE KRUX Comet RGB Outemu može podnijeti barem ovu količinu zlostavljanja. A budući da ih ima ukupno 104, to znači da je pred vama težak izazov: 5 200 000 000 tiska, više od pet milijardi. To je otprilike 61 godina “pritiskanja” 4 “klika” u sekundi svaki dan. Ima li ovdje još membrana spremnih prihvatiti izazov?

 

Outemu Blue (plava) ili Outemu Brown (smeđa)? Možete odabrati kamp kojem se želite pridružiti. Odlučite koju verziju tipkovnice KRUX Comet RGB odabrati: s Outemu Blue ili Outemu Brown prekidačima? Plavi su superprecizna momčad s jasnim i konkretnim javljanjem – skok. Smeđe su delikatnije, imaju svoja tiha pravila. Učinkovitost napada je velika, preciznost napada također, ali ovo je neka vrsta komandosa: posao obavlja savršeno, ali praktički nečujan za okolinu.

 

Ako volite strategije, a u isto vrijeme želite biti 100% sigurni u izvršenu akciju, onda će KRUX Comet Outemu Blue biti savršen za vas. Ako očekujete univerzalniji alat, tada će KRUX Comet RGB Outemu Brown biti savršen za vaš profil. Bez obzira igrate li brzi FPS, gdje je vrijeme reakcije bitno, ili možda više volite naslove koji zahtijevaju punu preciznost, pronaći ćete nešto za sebe.

 

Bezrezervno! Aluminijski brojčanik je gornji dio KRUX Comet RGB Outemu MECHANICAL tipkovnice. Oružje su ključevi izrađeni od polibutilen tereftalata. To je savršena kombinacija izdržljivosti i agilnosti ove borbene MECHine. Čak i ako je bojno polje u suputnikovom kampu, daleko od vaše baze. Ako možete izdržati takvu ekspediciju, i KRUX Comet će hrabro stajati uz vas, poput Robina uz Batmana.

 

Ovo je bila naša reakcija na bogato osvjetljenje koje dolazi ispod KRUX Comet RGB tipki. – naravno, u jedinoj, pravilno umiješanoj kombinaciji boja iz RGB palete. Kada se pomiješaju zajedno, stvaraju osvjetljenje od šest zona, koje nazivamo Stvarno dobre boje.

 

Po našem mišljenju, savršeno je. Ipak, ako volite kauče, odnosno naslone za dlanove. Na našoj tipkovnici možete podesiti nekoliko elemenata prema svojim željama. Osnovni element su naravno oslonci za noge koji se nalaze na vrhu tipkovnice i koji omogućuju njeno postavljanje pod većim kutom u odnosu na radni stol. Ako vam to još uvijek nije dovoljno, pogledajte KRUX Meteor RGB pojas. Tamo ćete pronaći takve pogodnosti, savršene za zahtjevne igrače, mlade dame i vlasnike ogromnih igraćih ploča

 

Vrsta tipkovnice:
Igre
Veličina tipkovnice:
puna
Vrsta tipkovnice:
Mehanički
Pozadinsko osvjetljenje:
Zonski RGB
Tip prekidača:
Outemu
Boja prekidača:
Smeđa | Plava
Poglavice tipki:
Dvostruko ubrizgavanje | ABS
Broj prekidača:
104
Dimenzije [mm]:
450 × 142 × 33
Duljina kabela [m]:
1.8
Težina [g]:
870
Prelazak s tipkom N:
Da
Anti-ghosting:
Da
Boja:
Crna (sa srebrnim ukrasom)

Dobrodošli u naš web Shop

Tastatura Krux Comet RGB Outemu Blue KRX0023

Tastatura Krux Comet RGB Outemu Blue KRX0023

89.00 KM

Dodaj u korpu