Tastatura Krux Atax RGB Outemu Blue KRX0041

89.00 KM

Kategorije ,

KRUX ATAX RGB MECHANICAL tipkovnica je jedna i jedina tipkovnica ako tražite nešto bez numeričkog bloka, nazvano TKL u gaming žargonu. Oprema je idealna za mobilne igrače koji preferiraju kompaktne dimenzije i mobilnost opreme koju koriste.

 

Nedostaje vam šesti prst za držanje tipke? Izravno s razine tipkovnice možete dodijeliti bilo koji makro jednom od pet utora. Malo? Pogledajte PRO model – tamo možete “programirati” gotovo cijelu tipkovnicu .

Blok brojeva? Nije koristan u igrama. Odmor za zglob? Odvija se. Zahvaljujući ovom “mršavljenju” KRUX ATAX stane u ruksak. Gumene površine osiguravaju stabilan položaj, čak i tijekom vrlo nervoznog igranja. Noge s dvostupanjskom prilagodbom omogućuju postavljanje tri različite visine i kuta.

 

Poklopci tipki u tehnologiji DOUBLE-INJECTION – mnogo veća otpornost na abraziju. 50 milijuna pritisaka na prekidač, svaki zasebno, ukupno je 4.350.000.000 klikova! Na prednju stranu doletio je dodatni plastični poklopac koji štiti prekidače od nedaća života, dodatno ukrućujući strukturu.

 

Odabrali smo MECHANICAL OUTEMU prekidače. Ako vas zanimaju crveni, smeđi, plavi ili drugi prekidači, pogledajte drugu verziju ATAX PRO opremljenu prekidačima koje tražite.

 

Prekidači u Outemu Blue verziji savršen su alat za ljude koji više vole osjetiti i kontrolirati svaki klik. Ako igrate RTS ili slične žanrove, u kojima svaki pojedini klik mora pokupiti ne samo računalo, već i vi, kladite se na plavu verziju prekidača. Plavi prekidači daleko su najpreciznije rješenje u cijeloj Outemu obitelji koju nudimo u našim KRUX ATAX tipkovnicama. Napravljen za ljude koji žele čuti i osjetiti svaku interakciju s tipkovnicom.

 

PC ili konzola? Naša tipkovnica će vas podržati na svakom frontu. Sve dok se hardver koristi za igranje i ima USB konektor, ATAX se neće srušiti i podržavat će svaki vaš pokret.

 

Vrsta tipkovnice:
Igre
Veličina tipkovnice:
TKL
Vrsta tipkovnice:
Mehanički
Pozadinsko osvjetljenje:
Zonski RGB
Tip prekidača:
Outemu
Boja prekidača:
Smeđa | Plava | ur
Poglavice tipki:
Dvostruko ubrizgavanje | ABS
Broj prekidača:
87
Dimenzije [mm]:
355 × 137 × 39
Duljina kabela [m]:
1.8
Težina [g]:
940
Makronaredbe:
Da
Prelazak s tipkom N:
Da
Anti-ghosting:
Da
Boja:
Crno

Dobrodošli u naš web Shop

Tastatura Krux Atax RGB Outemu Blue KRX0041

Tastatura Krux Atax RGB Outemu Blue KRX0041

89.00 KM

Dodaj u korpu
Pozovi nas